va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme ce pare fara de sfarsit. Ne judecam cu o ruda pentru un teren in Tg. Jiu de ceva ani. Am castigat in nenumarate cazuri, dar de fiecare data s-a facut recurs si tot asa. Problema este ca in timp ce noi ne judecam, Comisia Locala improprietareste o terta persoana cu un lot de pamant ce intretaie pe cel pentru care noi ne judecam de ani de zile si pe o alta verisoara care are teren langa noi. Aceasta avand actele in regula face plangere la Primarie pentru anularea titlului de proprietate ce urma a se elibera, noi mergem si noi in audienta la directorul Compartimentului Juridic din Primaria Tg. Jiu, aducem la cunostinta, scris si verbal, cele ce se intampla, verisoara face actiune in instanta pentru anularea titlului respectiv si .....NIMIC. Se emite titlul, se face intabularea si inscrierea in Cartea Funciara dupa care se vinde imediat, iar in prezent se si ingradeste.
Va rog sa ma sfatuiti carei Autoritati sa ma adresez in rezolvarea acestei probleme?
Va multumesc frumos.
Exprimarea este putin cam neclara. Cu toate acestea repet ca exista o actiune in instanta pentru impiedicarea emiterii titlului si cu toate acestea s-a emis titlul si s-a si vandut imediat terenul. Din anumite surse: actuala proprietara este o doamna judecator in Tg. Jiu. De aceea am solicitat sa ma indrumati catre o autoritate superioara Judecatoriei Tg.Jiu. Mentionez ca am mers si in audienta la primarul din Tg.Jiu unde era prezent si Directorul Compart. Juridic. Si NIMIC.