avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hotarare instanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hotarare instanta

Buna ziua,as dori sa va adresez o intrebare.Eu am chemat in judecata firma la care lucrez deoarece am fost concediata disciplinar.Instanta mi-a dat castig de cauza.Intrebarea mea este in cat timp voi primi acasa hotararea,care este termenul mai exact?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:16, 8 Decembrie 2010
Termenul exct de comunicare nimeni nu vi-l poate spune .. legea prevede ca, redactarea hotărârii se face în termen de cel mult 30 de zile de la pronunţare, insa nerespectarea acestui termen nu afectează valabilitatea hotărârii, deoarece este un termen relativ. Cel mult, el poate să atragă sancţiuni disciplinare pentru judecători.
multumesc frumos!mai am o problema,societatea cu care am fost in litigiu va fi preluata de o alta societate.Acest fapt poate atrage nulitatea hotararii instantei?am motive de ingrijorare?

Transferul unei intreprinderi nu constituie motiv de nulitatea a hotararii judecatoresti ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotărâre neredactată în termen. pot invoca excepția nulității? geo-vem geo-vem S-a dat o sentinta in fond in care judecatorul avea obligatia de a o redacta in 10zile de la pronuntare ce-a ce nu sa intimplat ,in recurs se poate ridica ... (vezi toată discuția)
Hotarare fond! cata26 cata26 Va salut pe toti forumistii!Am si eu o intrebare...in cit timp tre sa primesc acasa comunicarea la o hotarare in fond ,litigiu de munca, solutia s-a dat pe ... (vezi toată discuția)
Primire solutionare dosar Dan Necula Dan Necula Daca un dosar pe conflicte de munca a fost solutionat de catre Tribunal in data de 26 octombrie 2011, si nici pana in prezent nu am primit aceasta solutie ... (vezi toată discuția)