avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hotarare fond!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hotarare fond!

Va salut pe toti forumistii!Am si eu o intrebare...in cit timp tre sa primesc acasa comunicarea la o hotarare in fond ,litigiu de munca, solutia s-a dat pe 7.05.2009 scrie pe site ul Tribunalului ....nu trebuia sa o primesc acasa deja?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: araoil , utilizator 19:57, 22 Mai 2009
O veti primi atunci cand va fi redactata si va v-a fi cominicata imediat. Este posibil sa dureze 2-4 luni pana sa o primiti.
Colegul meu este optimist, eu am asteptat 8 luni pt. o sentinta.
Inocentia
dureaza ceva timp pana se redacteaza.poate dura chia o luna de zile.
cata26 a scris:

Va salut pe toti forumistii!Am si eu o intrebare...in cit timp tre sa primesc acasa comunicarea la o hotarare in fond ,litigiu de munca, solutia s-a dat pe 7.05.2009 scrie pe site ul Tribunalului ....nu trebuia sa o primesc acasa deja?
Va multumesc!

Teoretic, redactarea hotărârii se face în termen de cel mult 30 de zile de la pronunţare. Dar nerespectarea acestui termen nu afectează valabilitatea hotărârii, deoarece este un termen relativ. Cel mult, el poate să atragă sancţiuni disciplinare pentru judecători.
Insa, potrivit art.79 alin.2 din Legea nr.168/1999 privind soluţionarea conflictelor de muncă, hotărârile motivate ale instanţei de fond se redactează şi se comunică părţilor în termen de cel mult 15 zile de la pronunţare.
Faceti o cerere si solicitati redactarea si transmiterea in baza art.264 din c.proc.civ. Nu costa nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarire judecatoreasca Tulcea Detectiv particular Tulcea Detectiv particular Intr-un proces civil ,pe litigiu de munca sa pronuntat o hotarire. Intrebarea mea este urmatoarea. In ce conditii si daca exista o lege care sa oblige ... (vezi toată discuția)
Care este termenul legal de comunicare a unei hotarari judecatoresti in cazul unui litigiu de munca? magda_oancea magda_oancea Buna seara, Pe data de 09.10.2009 s-a dat pronuntarea la litigiul de munca prin care am cerut 4 salarii compensatorii conform CCM ramura comert si a fost ... (vezi toată discuția)
Hotarare drepturi salariale ioana2525 ioana2525 Daca am avut prima infatisare la proces pt drepturi salariale pe 26 mai si pe 31 mai am citit pe site solutionarea, in cat tp imi ajunge acasa hotararea? (au ... (vezi toată discuția)