Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților.Participă →
Intr-un proces civil ,pe litigiu de munca sa pronuntat o hotarire.
Intrebarea mea este urmatoarea.
In ce conditii si daca exista o lege care sa oblige completul de judecata sa redacteze si emita acea hotarire mai repede.
Va multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Va referiti la grabire punerii in executare a hotararii? Completul de judecata nu emite hotarari. Dvs trebuie sa faceti o cerere de redactare a hotararii si sa o legalizati ulterior.
Potrviti art. 79,al.2 din Legea nr. 168/1999 privind solutionarea conflictelor de munca, hotarirea in litigiile de munca se redacteaza si se comunica partilor in cel mult 15 zile de la pronuntare. Se poate adresa o cerere instantei prin care sa se solicite redactarea si comunicarea hotaririi, daca aceste termen este implinit.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Hotarare fond!
cata26
Va salut pe toti forumistii!Am si eu o intrebare...in cit timp tre sa primesc acasa comunicarea la o hotarare in fond ,litigiu de munca, solutia s-a dat pe ... (vezi toată discuția)
Cai de atac!
camelia21
Buna ziua!
Vreau sa va rog sa imi ziceti la un litigiu de munca desfasurat in fond la Tribunal cite cai de atac sunt si care sunt alea?Daca nu sunt multumita ... (vezi toată discuția)