avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... adulter
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

adulter

o mama care a facut un copil cu un alt barbat decat sotul, poate sa ia copilul daca sotul nu vrea si vrea el sa-l creasca. copilul poarta numele sotului si acesta l-a crescut aproximativ 4 ani. daca da in ce conditii reuseste sotul sa aibe copilul. ce ar trebui sa faca.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:59, 9 Decembrie 2010
Copilul va purta numele sotului si acesta va avea aceleasi obligatii precum ar fi tatal natural.
Poate insa sa tagaduiasca paternitatea prin proces.

avocat Claudiu Lascoschi
pana la proba contrarie, dvs sunteti tatal lui. cereti incredintarea minorului in instanta, demonstrati ca dvs l-ati crescut, ca puteti s-o faceti in continuare si ca interesul copilului e sa creasca langa dvs. daca mama l-a abandonat, veti avea castig de cauza. incercati numai cu avocat
gi_jane2 a scris:

pana la proba contrarie, dvs sunteti tatal lui. cereti incredintarea minorului in instanta, demonstrati ca dvs l-ati crescut, ca puteti s-o faceti in continuare si ca interesul copilului e sa creasca langa dvs. daca mama l-a abandonat, veti avea castig de cauza. incercati numai cu avocat

Da, nimic nu va impiedica sa obtineti incredintarea minorului daca figurati in acte dar nu sunteti tatal natural.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea paternitatii vivas vivas Sunt divortata si am un copil minor.In timpul casatoriei,am mai stat despartita de sotul meu si am avut o legatura si cu-n alt barbat.Are dreptul acel barbat ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea copilului din afara casatoriei pp_adela pp_adela Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o chestiune delicata. Cu sotul meu sunt in divort de anul trecut si, intre timp am intalnit o persoana deosebita cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as vrea sa stiu in ce termeni/conditii un tata isi ... violetaanna violetaanna Buna ziua, As vrea sa stiu in ce termeni/conditii un tata isi poate scoate copilul de pe numele lui. Cineva a ramas insarcinata si parasita inainte de ... (vezi toată discuția)