avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... rezolvare probleme carpatica
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

rezolvare probleme carpatica

Intr-un subiect anterior discutam problema mea cu firma de asigurari Carpatica.Cum mi s-a si spus a durat ceva pana am primit banii dar ce sa zic in final i-am primit.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:19, 8 Decembrie 2010
Speram sa fi primit sfatul/ajutorul potrivit !!Felicitari=D>=D>=D>
Sunteti o norocoasa , va felicit si va urez sarbatori fericite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarbatori fericite Dana Marin Dana Marin Urez tuturor sarbatori fericite, liniste, dizolvare si disparitie totala a oricaror probleme juridice in 2010! Viata lunga site-ului Avocatnet! La multi ... (vezi toată discuția)
Anulare plata ?? kristinikanasa kristinikanasa Buna ziua, In urma nenumaratelor notificari si somatii de plata primite de la firma de recuperare, sotul meu a achitat datoria catre firma, aceasta datorie ... (vezi toată discuția)
V-ar interesa un subiect: cultura generala ? nicuvar nicuvar Pentru timpul liber. Cineva pune o intrebare de cultura generala si cine stie raspunde. Astfel ne putem largi orizontul de cunostinte. As incepe eu cu una: ... (vezi toată discuția)