avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... o declaratie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

o declaratie

cu ceva timp in urma a existat un conflict intre mine si fosta prietena...in fine..ea mi-a spart capul si eu am lovit-o ulterior..am ajuns la politie si in fine toata povestea...acum ceva zile mi-a venit o instiintare in care mi se spune ca am de platit o amenda administrativa de 1000 ron +200 pt nu mai stiu ce....am inteles ca se poate face recurs pe motiv ca nu am nici un venit.....este adevarat? si daca da cum ar trebuii sa procedez si cam cum ar trebuii facut acel recurs...adica banuiesc ca o cerere sau ceva de genul acesta....
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 20:24, 11 Martie 2008
Faceti o plangere impotriva rezolutiei procurorului.
In drept, prev.art.278 (1 Cod procedura penala.
In privinta motivelor...raman la ce am aratat mai sus.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept penal - respingere plangere impotriva rezolutiei prim-procurorului formulata in termen Lucian27 Lucian27 Am formulat plangere impotriva rezolutiei prim- procurolului la Judecatorie si mi-a respins-o ca tardiv formulata, desi pot dovedi cu stampila de plicul ... (vezi toată discuția)
Nup magistrat marianaragalie marianaragalie Dupa un an ,intr-un dosar penal,mi-a venit raspunsul Parchetului de langa Curtea de apel de NUP impotriva unui magistrat( justificat derizoriu ,spui una ,ti se ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva ordonantelor date de catre procuror alexa_mihaela alexa_mihaela buna ziua!va rog respectuos sa imi raspundeti si mie la o intrebare:am facut contestatie la judecatorie impotriva rezolutiei data de catre procuror.daca si ... (vezi toată discuția)