avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Licentiere fotografie online
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Licentiere fotografie online

Buna ziua,

Pentru o societate comerciala:
Va rog, daca este posibil, sa-mi clarificati o problema: si-anume daca cumpararea de fotografii de pe site-uri online (gen www.istockphoto.com) se impoziteaza in Romania ca redeventa.

Practici acolo cumpar credite pe care le folosesc la achiztionarea fotografiilor ulterior. Drepturile ce mi se cedeaza in momentul cumpararii unei fotografii sunt clarificate pe site aici:
[ link extern ]

Nu-mi dau seama daca nu se poate incadra ca si descarcare de produse digitale.

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 8 Decembrie 2010
bogdan_x, utilizator
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 23:47, 10 Decembrie 2010
Nu este redeventa, pretul fiind unic per produs achizitionat fara limita superioara sau inferioara de timp pentru folosire. De altfel, specificul Istockphoto este de a fi royalty-free, altfel spus fara redevente:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs defect inlocuit cu alt produs similar ElenaCristinaStoica ElenaCristinaStoica Buna seara, Am achiztionat o perie de par in urma cu 1 an si jumatate care mi s-a defectat si ulterior m-am prezentat la magazinul furnizor cu produsul in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, astazi am facut o comanda online de pe un site din ... Ionut234 Ionut234 Buna ziua, Astazi am facut o comanda online de pe un site din Romania de 5 produse. Comanda a fost preluata, iar eu am primit o factura digitala cu comanda ... (vezi toată discuția)
Returnare produse digitale Borsec Borsec Buna ziua. Vreau sa va intreb daca produsele digitale pot fi returnate. Stiu ca exista o lege prin care consumatorul este protejat atunci cand cumpara un ... (vezi toată discuția)