avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Sunt asaltata cu telefoane de catre cei de la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Sunt asaltata cu telefoane de catre cei de la banca

Am depus bani intrun cont,in urma cu cativa ani,acum sunt asaltata cu telefoane de catre cei de la banca,pretind ca au oferte cu dobanda mai mare.Sunt sunata mereu sa merg sa schimb contractul.Nu m-am dus la data stabilita,am fost sunata si atentionata ca am fost neserioasa,ca am fost asteptata.
Telefoanele lor au devenit deranjante.
Ce interes au ?
Mi sa ciudat faptul ca insista sa merg la agentia respectiva.
Au ceva de castigat?
Cel mai recent răspuns: ionut12345 , utilizator 19:10, 8 Decembrie 2010
De obicei, angajatii bancilor primesc comision pentru clientii care vin sa efectueze diferite operatiuni...asa ca da, motivul pentru care insista il constituie posibilitatea castigurilor materiale. :)
da credeti ca va suna ca nu au ce face cu minutele.. au un conract care fie ii asigura ca veti tine bani o perioada de timp mai lunga, fie or sa ia un comision mare daca ii vreti inapoi...
legic ca este si interesul lor... ca doar nu ar sa aiba pierdere la sf de an

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mica gluma, politia pe drum kittykz kittykz Nu stiu daca titlul este relevant, dar sa va povestesc. Eu am 16 ani, am dormit la o prietena joi seara. Ei i-a venit minunata idee de a face farse cuiva, dar ... (vezi toată discuția)
Problema broker de credite maryus22 maryus22 Sa va spun povestea mea.Dupa cateva incercari esuate la cateva banci sa-mi fac un card de credit cu o limita macar de 1000 RON,am fost refuzat din diferite ... (vezi toată discuția)
Exista vreo banca cu care pot lucra on line, pentru firme? loredanaradu loredanaradu Salut! Ma intereseaza sa stiu daca exista vreo banca cu care pot lucra de acasa on line. Vreau sa nu ma mai duc la banca pentru ordine de plata si nici sa nu ... (vezi toată discuția)