avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cum motivez in drept actiunea cu pretentie materiala?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

cum motivez in drept actiunea cu pretentie materiala?

Buna seara
Cetateanul X il loveste cu levierul su cu palma pe Y care se apara cu un spray lacrimogen. La fata locului se afla, martorul Z. In urma plagerii penale parchetul merge pe mana organului care a recomandat NUP si a sustinut parerea acestuia. Contestatia la prim-procuror nu aschimbat siuatia, sau ignorat probele materiale ( certificatul medico-legal pt 6 zile) precum si declaratiile repetate a martorului Z.

Intrebare: cum motivez, in drept, actiunea prin care Y cere daune pe cale civila si cum se calculeaza acestea?

Cu stima
Cel mai recent răspuns: pop sorin , utilizator 19:48, 8 Decembrie 2010
In temeiul disp art 998 -999 Cod civil
Daunele pretinse trebuiesc sustinute si probate cu documente in conditiile legii
Am inteles insa pt 6 zile cat pot cere?
Sau pot cere suma x iar judecatorul decide o alta suma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum motivez in drept actiunea cu pretentie materiala? pop sorin pop sorin Buna seara Cetateanul X il loveste cu levierul su cu palma pe Y care se apara cu un spray lacrimogen. La fata locului se afla, martorul Z. In urma plagerii ... (vezi toată discuția)
Insulta si calomnie flodin47 flodin47 Santem doi mostenitori si datorita neintelegeri am introdus actiunea de partaj succesoral.Cand sora mea a auzit de aceasta actiune a inceput prin sat sa ma ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica ContSters68274 ContSters68274 Buna seara, doresc sa va expun un caz.Doua persoane,X si Y au o discutie aprinsa la care asista si martorul Z.Persoanele Y si Z ii cer persoanei X sa inceteze ... (vezi toată discuția)