avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii cass si cnpas-ingrijire copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

cass si cnpas-ingrijire copil

Buna seara. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema la care nu am cui sa-i cer rezolvare. Am o colega care a intrat in concediu pentru ingrijire copil si nu stiu daca mai trebuie trecuta in declaratiile de CASS si Pensi sau trebuie sa o trec lichidata si apoi cand i se va termina concediu cum o voi trece in programul de declarati. Stiu ca in programul de Somaj si in stat va aparea pe toata perioada la ore suspendate.
Va rog sa ma ajutati. Multumesc
Cel mai recent răspuns: madalina.alexe , utilizator 20:12, 8 Decembrie 2010
Fiind cu contractul suspenfat nu apare pe listele de asigurati, cu eceptia celei de la somaj unde programul permite aparitia si a celor cu contractul suspendat. Mai apare si pe statul de plata cu zilele in CIC.
Succes!
multumesc frumos pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii salarii simona_iunie simona_iunie Va rog sa-mi spuneti daca o persoana care intra in concediu ingrijire copil pana la 2 ani mai apare pe declaratiile de somaj, pensii si sanatate (cu suma 0) ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pana la 2 ani - suspendare alinutza32 alinutza32 Am urmatorul caz: in 2005 salariata a avut si concediu de maternitate si a intrat in concediu de crestere copil pana la 2 ani. E bine pana aici. In 2006 este ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului pe timpul concediului de ingrijire copil mihu03gaby mihu03gaby Buna ziua, am o situatie mai complicata si va rog mult daca puteti sa ma ajutati. Acum sunt in concediu de ingrijire copil, mai am pana in august 2009, dar ... (vezi toată discuția)