avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... discutie juridica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

discutie juridica

in ianuarie 2010,am avut un control vamal la bauturi.factura nu era la punctul de lucru urmand a ma duce la sediul vamal cu factura .ei mi au luat marfa respectiva.am fost cu factura ,mi au returnat marfa dar mau amendat cu 6000 lei pt neprezentarea facturii la momentul controlului.am achitat amenda(platita in 48 de ore se injumatatea)dar am facut contestatie.a urmat proces la judecatorie aceasta dandu mi drept de cauza.dar vama a facut recurs.ce as putea face pt a mi lua banii inapoi?multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:29, 8 Decembrie 2010
Trebuie sa aveti sentinta definitiva pentru a va primi banii inapoi.
Da, asteptati finalizarea procesului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colet china blocat de serviciul vamal angelguard angelguard Buna ziua, Am comandat un produs din China, de pe un site renumit, de pe contul unui coleg de munca, care are beneficii de fidelitate si a putut obtine un ... (vezi toată discuția)
Probleme in vama norvegiana ContSters301002 ContSters301002 Pe data de 1 aprilie am ajuns cu o duba plina cu marfa la granita dintre suedia cu norvegia, ne stiind foarte bine locul unde este vama norvegiana am am intrat ... (vezi toată discuția)
Marfa returnata la export dinumarcel dinumarcel Am si eu o problema si caut un raspuns. Am o mica afacere prin care import unele scule speciale si le comercializez. Forma de organizare este de PFA. La unul ... (vezi toată discuția)