avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probatoriu - lipsa parte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probatoriu - lipsa parte

Buna !Doresc sa stiu in cazul unui litigiu de munca,daca la prima infatisare nu se prezinta partea parata,ce inseamna ca se poate pierde dreptul la probatiune?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: bikerboy , utilizator 11:18, 9 Decembrie 2010
Nu ,nu se pierde acest drept.
Instanta va dispune amanarea judecatii si acordare de termen cu refacerea procedurii de citare a partii lipsa
Si daca nu se prezinta nici la urmatoarea citatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare la proces roxana_l roxana_l Buna ziua, Ce se intampla daca persoana parata nu se prezinta la proces (din rea vointa)? Se amana procesul sau se judeca in lipsa? Cate termene se poate ... (vezi toată discuția)
Cat de mult poate tine un divort narcis_vl_ro narcis_vl_ro de un an am divortul pus pe rol si nici pana acum nu s-a solutionat eu deja mi-am refacut viata astept un copil in februarie si astept sa mi se desfaca ... (vezi toată discuția)
Pot depune concluzii fara avocat? pot face adaugiri la cererea de chemare in judecata? Pavilion Pavilion Buna, am nevoie de ajutorul dvs. Am inregistrat o cerere de chemare in judecata pentru a obliga Directia Finantelor Publice si Administratia Finantelor ... (vezi toată discuția)