avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ipoteca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ipoteca

daca am achitat creditul ipotecar in cat timp banca imi elibereaza imobilul de sub ipoteca ?
Cel mai recent răspuns: Relidaniela Voicu , Consilier juridic 05:45, 9 Decembrie 2010
indeplinirea conditiei pentru care s-a constituit garantia determina stingerea ipotecii, formalitatea indeplinirii acestei proceduri prin inscrierea mentiunii in cartea imobilului pentru stingerea ipotecii - opereaza imediat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog mult ajutati-ma sa ajut!!!!!!!! caterina_ro caterina_ro Va rog mult, stie cineva daca Actul aditional conventie incheiat intre Cartea funciara si bancile din Roamnia, conventie care completeaza Legea nr.7/1996 a ... (vezi toată discuția)
Banca vrea sa execute si apartamentele construite peste imobilul ipotecat necsu necsu Am un teren pe care se afla o constructie compusa din 3 apartamente. Acest imobil l-am pus garantie pt un credit bancar. Ulterior am obtinut o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca bcr vedea1 vedea1 Buna ziua ! In urma achitarii integrale a unui credit ipotecar de la BCR am solicitat la banca radierea ipotecii care a constituit garantia creditului . De ... (vezi toată discuția)