buna ma numesc remus si am o fetita in intretinere (prin hotarare judecatoreasca )in varsta de 2 ani si 8 luni .in luna februarie 2010 am obtinut custodia si tot odata a venit si obligatia mamei de catre tribunal la plata pensiei alimentare .mama ei a plecat in italia eu dandui 900 euro imprumut bani pe care mi ia restituit integral prin western union.problema este ca din februarie nu a platit pensia alimentara .i-am transmis ca fac plangere iar ea spune ca are hartii ca mia trimis banii dar acei bani sunt datoria ei fata de mine.vine in tara de sarbatori .va rog spunetimi ce pot face pt a platii intradevar banii care se cuvin la copil nu banii care mi ia restituit.va multumesc
Aveti vreo dovada ca dvs. i-ati imprumutat banii respectivi ?
Daca nu aveti dovada in acest sens,ea poate sustine oriunde ca banii trimisi prin posta sunt pensia alimentara,iar dvs. nu o puteti combate...
din pacate nu am aceasta dovada si ea exact asta sustine pt a scapa de plata.sa inteleg ca nu o pot constrange in nici un fel sa plateasca acele 10 luni de neplata.dar oare cand se trimite pensia alimentara nu trebuie specificat pe mandat PENSIA ALIMENTARA PE LUNA....si stampila oficiului sau a bancii?
Din pacate nu aveti cum sa o constrangeti....in schimb eu zic sa va bucurati ca ati scapat de pacoste...altii platesc bani grei...Calculati sa vedeti cand se stinge datoria in raport cu pensia datorata fetitei si dupa 2 luni deschideti actiune in instanta pentru abandon!!!
Factura/chitanta de la oficiul postal este utila exact pentru a dovedi ca s-au trimis banii la dvs. Dupa cate imi amintesc,exista o rubrica unde trebuie specificat ce reprezinta banii trimisi,insa se poate trece orice destinatie... Nu verifica nimeni din cadrul postei ce reprezinta acei bani. Interesul postei este de a ajunge banii la destinatie...Serviciul postal in asta consta.
Asa ca...
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pensie alimentara
ana2006
am o problema a fretelui.a divortat in 2007 dar era in strainatate si nu a stiut.cu un copil la mijloc el trebuia sa plateasca pensia alimentara de 75 ron nu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara
meryliv
Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o situatie legata de pensia alimentara. Fostul meu sot , care are plangere penala de abandon din octombrie 2010 , a ... (vezi toată discuția)