avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Vaccinarea e obligatorie pentru inscrierea copilului ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Vaccinarea e obligatorie pentru inscrierea copilului la gradinita?

Fetita mea de 1 an urmeaza sa faca vaccinul ROR, pe care din diverse motive as vrea sa-l refuz. Insa mi s-a spus ca in acest caz copilului meu i se va refuza inscrierea la gradinita sau scoala. As vrea sa stiu daca acest lucru este posibil si legal. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 13:29, 10 Decembrie 2010
Vaccinul ROR este anti rujeola,oreion,rubeola,boli destul de importante,cu complicatii majore.Acest vaccin se face la 1 an si se repeta in clasa 1 pentru toti copiii si in clasa a 8-a numai la fetite,pentru a preveni aparitia rubeolei pe sarcina!Cunosc persoana care a facut rubeola in timpul sarcinii si are copil surdo-mut si cu retard psiho-motor.Daca refuzati in scris vaccinarea nu i se va face fetitei,dar inclusiv la plecarea in strainatate i se cere.Pe vremea mea nu se facea acest vaccin,iar eu inainte de a ramane gravida l-am cumparat si mi l-am facut de frica rubeolei.Decideti ce vreti dar fetita s-ar putea sa va reprosezecandva acest lucru!Bucurati-va de vaccinurile gratuite cat mai sunt,ca la legile care curg s-ar putea sale cumparati cu bani multi(aprox.300 ron/buc)
Bucurati-va de cate un vaccin calsic cat o sa mai existe. Deja alea anti=aviara si alte aberatii de genul nu fac decat sa experimenteze live pe noi, sa ne otraveasca si sa genereze profit unor corporatii influente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gripa noua h1n1 si vaccinarea freeanifer freeanifer Buna ziua, O data cu inmultirea cazurilor de gripa @noua@ , si chiar decese as vrea sa stiu daca sunteti dispusi sa va vaccinati impotriva ei. Este o ... (vezi toată discuția)
Vaccin - refuz, consecinte Ionitamirela78 Ionitamirela78 Buna seara, As vrea sa știu dacă am dreptul de a refuza vaccinare fetitei mele cu vaccinul antipoliomelitic, este campania Vaccinări in școlii si ... (vezi toată discuția)
Vaccinarea obligatorie?! mihaelush mihaelush am decis sa nu imi vaccinez fetita si asta vad ca incepe sa-mi dea dureri de cap in ceea ce priveste legea.au hotarat sa fim amentati cei ce nu vor sa-si ... (vezi toată discuția)