avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Prima de 500 lei pt intoarcerea la munca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Prima de 500 lei pt intoarcerea la munca

Buna ziua,
Am o fetita de 14 luni, de la primavara vreau sa ma intorc la servici, intrebarea mea este daca voi beneficia de acea prima de 500 lei din momentul inceperii activitatii si daca aceasta se acorda lunar sau doar la inceput.Alocatia ramane 200 lei pana la implinirea a 2 ani indiferent daca mamica lucreaza sau nu?
Cel mai recent răspuns: ThalidaMares , utilizator 14:34, 2 Ianuarie 2011
teoretic, alocatia ramane neschimbata si tot teoretic, indemnizatia de 500 lei pentru intoarcerea la serviciu, se acorda lunar, pentru toata perioada...spun teoretic, deoarece la noi reglementarile, normativele, ordonantele si hotararile, chiar si legile, apar ca ciupercile dupa ploaie...;)
Multumesc pt raspuns, insa ma incadrez si eu in noua legislatie daca am nascut in septembrie 2009?
Si eu am aceeasi nelamurire: daca am nascut in 2010 si voi reveni la servici in mai putin de 1 an voi primi prima de 100 (cum era vechea lege) sau de 500 ron? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 2 Ianuarie 2011
ThalidaMares, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil 77way 77way Buna seara. Am nascut pe 14 decembrie 2010 si pe 1 decembrie 2012 ma intorc la serviciu. Spuneti-mi va rog daca mai primesc indemnizatie in luna decembrie? Si ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie ioo.margareta ioo.margareta buna,am o intrebare.o verisoara este angajata in invatamant e profesoara. a lucrat pana 8luni de sarcina,a nascut o fetita in 3 noiembrie 2011 si acum este ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie gemeni vanda_rosu vanda_rosu Buna seara! In luna februarie voi deveni mamica a doi gemeni si am o vechime in munca de 16 ani. Rugamintea mea este sa-mi spuneti, daca se poate, ce prevede ... (vezi toată discuția)