avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lovire si alte violente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lovire si alte violente

am fost inplicat intrun scandal fara sa vreau .cineva dintre scandalagi mi-a aruncat o scrumiera si mi-a fisurat piramida nazala am fost la medicina legala si mi-au dat 8-9 zile de ingrijire medicala . Suspectul care mi-a aruncat mai are antecedente penale . Se se poate intampla cu el ? am fost la politie cu plangerea si certificatul .Mentionez ca mai este o victima .
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:28, 10 Decembrie 2010
Persoana ca v-a lovit a comis infractiunea de lovire si alte violente art.180 C.pen.
Fiind recidivist va fi cercetat si trimis in judecata pt aceasta infractiune.
zilele de ingrijiri medicale sunt cam putine pentru a obtine o trimitere in judecata a celui care v-a lovit. De regula se administreaza amenzi administrative .
cu tot ca sunt 2 victime ? si plus ca are antecedente?
Nu uitati sa va constituiti parte civila in procesul penal . Impacarea partilor inlatura raspunderea penala . Aveti nevoie si de martori care sa il identifice pe acel ce v-a agresat ca fiind autorul . Cat despre trimiterea in judecata , aceasta se va dispune sau nu , in functie de probele administrate in cauza .
sunt 2 martori si vanzatoarele de la locul faptei

Alte discuții în legătură

Penal sau nu? bataie in strada kessh kessh la data de 19.12.2009,eu impreuna cu un prieten am participat la o bataie de strada contra 3 persoane.in urma altercatiei am fost luati de politisti si ... (vezi toată discuția)
Constituire dosar penal Bazuga1997 Bazuga1997 Buna ziua! Am varsta de 20 de ani,iar acum șapte luni am fost intr-un club,la un moment dat sa împins unu în mine iar mai apoi m-am bruscat,moment în care ... (vezi toată discuția)
Accident profu8 profu8 Am lovit o persoana pe trecerea de pietoni.vea 20-30 km /h alcool 0,aveam soarele in ochi si mascat de alta masina care venea din contrasens.Persoana s-a ... (vezi toată discuția)