am fost inplicat intrun scandal fara sa vreau .cineva dintre scandalagi mi-a aruncat o scrumiera si mi-a fisurat piramida nazala am fost la medicina legala si mi-au dat 8-9 zile de ingrijire medicala . Suspectul care mi-a aruncat mai are antecedente penale . Se se poate intampla cu el ? am fost la politie cu plangerea si certificatul .Mentionez ca mai este o victima .
Persoana ca v-a lovit a comis infractiunea de lovire si alte violente art.180 C.pen.
Fiind recidivist va fi cercetat si trimis in judecata pt aceasta infractiune.
zilele de ingrijiri medicale sunt cam putine pentru a obtine o trimitere in judecata a celui care v-a lovit. De regula se administreaza amenzi administrative .
Nu uitati sa va constituiti parte civila in procesul penal . Impacarea partilor inlatura raspunderea penala . Aveti nevoie si de martori care sa il identifice pe acel ce v-a agresat ca fiind autorul . Cat despre trimiterea in judecata , aceasta se va dispune sau nu , in functie de probele administrate in cauza .
Accident
profu8
Am lovit o persoana pe trecerea de pietoni.vea 20-30 km /h alcool 0,aveam soarele in ochi si mascat de alta masina care venea din contrasens.Persoana s-a ... (vezi toată discuția)