avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general vanzare obiecte nventar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

vanzare obiecte nventar

cum se pot valorifica obiectele de inventar la o in stitutie publica?
Se poate aplica HG 841/1995?
Cel mai recent răspuns: lumi71 , utilizator 11:06, 9 Decembrie 2010
Nu stiu ce prvede HG cu pricina dar va spun logica mea: Faceti un proces verbal de schimbare din obiecte de inventar in obiecte spre valorificare. Trebuie avut in vedere si daca institutia are dreptul sa faca activitate de natura economic. Apoi intocmiti o factura de vanzare. Aceste documente trebuie sa treaca pe la toate departamentele pentru a fi scazuta gestiunea de bunurile respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casare mobilier simona_iunie simona_iunie Buna ziua. Spuneti-mi va rog daca, in cazul casarii de mobilier, acesta poate fi vandut unei persoane fizice, pentru ca nici o firma care se ocupa de deseuri ... (vezi toată discuția)
Transferul unui bun de la o institutie publica la alta ? oanaportar oanaportar Va rog mult sa imi spuneti: 1 - cum se face transferul unui bun de la o institutie publica la alta ? 2 - ce acte trebuiesc facute ? 3 - ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)
Casare mijloace fixe nefunctionale rmrrodica rmrrodica buna ziua fac parte din comisia de care a mijloacelor fixe am de casat mijloace fixe nefunctionale scoase din functiune cum procedez? pot pur si simplu sa ... (vezi toată discuția)