avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu crestere copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu crestere copil

va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei situatii: medicul de familie a eliberat certificat medical pentru sarcina si lauzie 128 zile (in loc de 126 legal) in luna octombrie 2010, pentru o angajata cu contract de munca; s-a facut suspendare cu ziua urmatoare incetarii concediului medical, s-a transmis in Revisal suspendarea CIM, s-a eliberat adeverinta pentru indemnizatia de crestere copil, s-au depus toate declaratiile institutiei pentru luna octombrie. Acum, in decembrie, vine medicul de familie, care a sesizat ca a acordat doua zile de concediu medical in plus, si cere sa modifice concediul medical. Este legal si corect? Se poate face acest lucru?
Cel mai recent răspuns: lumi71 , utilizator 11:42, 9 Decembrie 2010
Parerea mea este ca unitatea angajatoare platitoare a concediului medical trebuia sa depisteze greseala. In orice caz, veti depune rectificative

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate ( prenatal + lehuzie) marusia80m marusia80m Buna ziua, sunt o graviduta in saptamana 30 de sarcina si trebuie sa merg la medicul de familie pentru concediu prenatal. As vrea sa stiu daca pe langa acel ... (vezi toată discuția)
Cm cod 08 - greseala medic de familie anomarairam anomarairam Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea situatie (am sunat la ITM dar nu imi rasnpunde nimeni) - am un angajat care a primit CM de la medicul de ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim pe motiv de graviditate Dinush Dinush In caz de suspendare CIM pe motiv de graviditate care sunt procedurile? Se inregistreaza in Revisal? si daca da, cum? De asemenea cum ii voi calcula salariul ... (vezi toată discuția)