am o mare problema:
-la data de 28.04.1991, tatal meu Alexandru Virgil, (in prezent decedat), originar din localitatea Lehliu-Sat, dorind sa achizitioneze un teren intravilan in aceasta localitate, impreuna cu Alecu Iancu (in prezent decedat), incheie un inscris sub semnatura privata, in prezenta martorilor Paraschiv Gheorghe, si Antonache Matache( in prezent ambii decedati), pentru cumpararea acestui teren in suprafata de aproximativ 1000 (o mie) de metrii patrati
-in chitanta sint mentionate datele din buletin ale tuturor cei mentionati, suma de plata catre Alecu Iancu, suma platita in doua rate la diferenta de cam o luna
- la aceasta data nu exista titlu de proprietate pentru acest teren, Legea 18/1991 - Legea fondului funciar din 14 februarie 1991 fiind abia in curs de aplicare
- pentru acest teren, la Primaria Comunei Lehliu exista rolul fiscal nr. 136, pe numele Alexandru Virgil, lucru confirmat prin CERTIFICATUL DE ATESTARE FISCALA PENTRU PERSOANE FIZICE eliberat de Primaria Comunei Lehliu la data de 18.04.2007
- mentionez ca au fost achitate din anul 1995 pina in anul 2008 taxele de impozit pentru acest rol fiscal pe numele Alexandru Virgil,
-primaria comunei Lehliu refuza din anul 2005 sa elibereze un act de proprietate pe numele uneia din parti cu toate ca incaseaza impozitul din anul 1995 pe numele Alexandru Virgil
ce actiune pot demara pentru recunoasterea chitantei in instanta si obligarea primariei pentru a elibera un act de proprietate avind in vedere ca indirect imi recunoaste dreptul de proprietate prin rolul fiscal pe numele lui Alexandru Virgil?
- intrebarea este daca pot actiona primaria in instanta pentru a o obliga sa imi emita un act de proprietate pentru ca ea in anii '91-95 a trimis borderouri la Calarasi cu situatiile existenta la momentul respectiv cu proprietarii pe terenurile intravilane,iar la mine a ramas fara nici o rezolvare,
nu pot chema in instanta vinzatorul, pentru ca si tata si vinzatorul sint decedati
va multumesc.