avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... nelamurire pfa nou
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

nelamurire pfa nou

Buna ziua!am si eu o nelamurire in legatura cu un pfa infiintat in 10.11.2010.sotul a deschis un pfa,cod caen 0311,inca nu a inceput sa pescuiasca,nu este salariat si nu stim ce acte contabile trebuie.Nu am fost nici la finante sa declaram deoarece am auzit ca nu este necesar.Intrebarea este :trebuie sa merg la finante,ce declaratii sunt necesare,ce acte contabile,trebuie chitantier,facturier(stampila avem), contributiile se platesc?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: veronica ene , utilizator 13:18, 9 Decembrie 2010
Trebuie sa mergeti la finante, trebuie sa depuneti declaratii, trebuie sa platiti contributii. Si asta nu mai tarziu de 25 dec. Nu va trebuie neaparat contabil, daca stiti sa va faceti singuri.
ce acte contabile imi trebuiesc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri dupa infiintare pfa clauuudiu clauuudiu Buna, Acum cateva zile am depus actele pentru infiintarea unui PFA si astept sa-mi vina certificatul de inregistrare. (Cod CAEN: 6202 - consultanta ... (vezi toată discuția)
Pasi infiintare pfa ionel12 ionel12 doresc sa imi infiintez un PFA cat mai repede posibil, m-ati putea indruma va rog pasii care trebuie sa ii fac (daca nu ii stiu o sa umblu sigur de la un birou ... (vezi toată discuția)
Pfa la inceput de drum - ce trebuie stiut? suciu_diana suciu_diana Buna ziua, pentru un PFA - cu un CUI tocmai scos din cutoarele Registrului Comertului, ce pasi ulteriori trebuie parcursi? Intrebarea vizeaza ... (vezi toată discuția)