Buna ziua!
S-a mai pus problema pe forum, dar n-a dat nimeni un raspuns concret.
Spatiul dintre B-dul Eroilor si parcarea S.U.U.B. este considerat parc? Acolo se parcheaza zilnic masini, dar nimeni nu stie daca e legal sau nu.
Dupa parerea mea daca era considerat parc ar fi trebuit sa existe si niste semne de avertizare de genul: "Parcarea interzisa" , sau "VA RUGAM NU PARCATI! Amenda de la... la...
Nu exista indicatoare de "oprirea interzisa" sau altceva. Absolut deloc. Pot atasa si poze, daca e nevoie.
Conform H.C.G.M.B. 114/2004 prin care am fost sanctionat, la Art.4 se specifica faptul ca administratorul parcului trebuie sa instaleze indicatoare de atentionare/avertizare, etc. prin care se va semnala interzicerea accesului autovehiculelor conform art.1 si art. 2 lit. d.
Formulati contestatie impotriva procesului verbal in termen de 15 zile de la semnare/primirea sa la domiciliu,la instanta competenta teritorial locului constatarii contraventiei.
Mergeti cu 1-2 martori si efectuati fotografii ale acelui loc ,ca sa dovediti inexistenta interdicitiilor,pentru orice eventualitate,desi politia este cea care trebuie sa faca probatiunea culpei dvs contraventionale.
Verificati procesul verbal sub aspectul cauzelor de nulitate prev.de art.16,17,19,34 din OG nr.2/2001
Multumesc. Bineinteles ca voi contesta procesul verbal si voi aduce in instanta probe foto. Dar sunt suficiente doar aceste probe?
In O.G. 2/2001 se specifica faptul ca plingerea se poate depune la cel care a constatat, acesta urmand s-o depuna la judecatorie. Unde sa depun plangerea? La Politia Comunitara sau direct la Judecatoria arondata?
Amenda herastrau
Bilea Mihai
Buna Ziua !
Am primit un PV. pe data 08/09/2010 de la politia comunitara ca am parcat pe data de 22/08/2010, masina in parcul Herastrau pe o alee din zona ... (vezi toată discuția)