avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda Herastrau
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda Herastrau

Buna Ziua !

Am primit un PV. pe data 08/09/2010 de la politia comunitara ca am parcat pe data de 22/08/2010, masina in parcul Herastrau pe o alee din zona Miorita, conform legii numar 114/2004 care spune cam asa : "este interzis accesul cu autovehicule, motociclete, alte mijloace de transport motorizat, a utilajelor precum si a vehiculelor cu tractiune animala in parcurile si gradinile publice din Municipiul Bucureti H.C.G.M.B. nr. 114/2004, amenda 3000 – 5000 lei;". Problema este ca masina era parcata in alta parte era in zona Herastrau pe soseaua Kiselef linga Muzeul Satului nici decum in zona Miorita care nici nu exista de fapt aceeasta denumire, este soseaua Bucuresti-Ploiesti. Cum pot ataca aceasta amenda in instanta.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:33, 24 Septembrie 2010
Daca apreciati ca detineti probe temeinice si indubitabile in favoarea dvs,in termen de 15 zile de la comunicare, formulati contestatie impotriva PV de contraventie pe care o depuneti la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Ultima modificare: Joi, 23 Septembrie 2010
ynocentta, utilizator
Formulati contestatie in termenul aratat si solicitati politiei comunitare sa faca dovada locului unde ati parcat pentru ca ati parcat in zona pe care ati aratat-o,motiv pentru care fiind intrunite cauzele de nulitate prev.de art..16 din OG nr.2/2002,solicitati anularea procesului verbal gresit completat.
Daca aveti martori puteti solicita audierea lor in dovedirea contestatie sau puteti folosi o fotografie daca aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda herastrau aurelian.lica aurelian.lica Buna ziua, Ieri (Duminica, data 22 martie 2010) un prieten a fost in parcul Herastrau, a intrat cu masina in parc (la intrare teoretic trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Amenda herastrau ionutracasan ionutracasan Buna ziua,in data de 15 august am intrat in parcul Herastrau cu masina si am parcat pe o straduta (la intrare trebuia platita o taxa de 10 lei insa nu era ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare ilegala primita de la politia comunitara andreygexge andreygexge Salutare la toata lumea am si eu o problema am parcat in loc nepermis in parcul Herastrau (la intrarea de la fostul montagne ruse) nu eram singurul si nu eram ... (vezi toată discuția)