avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comisionul de gestiune
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comisionul de gestiune

buna ziua,
am un credit cu prima casa si se ia de la beneficiar un comision de gestiune, care conform Contractelor de Garantare, este de obligatia bancii de a-l plati catre Fond!!!!.deoarece in contract scrie ca finantatorul datoreaza fondului acel comision.
de la banca mi sa spus ca ei il datoreaza dar din banii mei.este adevarat?
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 00:05, 10 Decembrie 2010
Da, este corect, in 99% din cazuri trebuie sa suportati toate cheltuielile conexe creditului dumneavoastra. Probabil este prevazut si in contractul dumneavoastra cu banca, in baza caruia costul va este trecut. Studiati contractul cu banca.
Ultima modificare: Vineri, 10 Decembrie 2010
eumarian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima casa-comision de gestiune datorat fngcimm doinița doinița Am cumpărat un imobil prin programul prima casă.Conform HG 717/2009 Anexa 2, art. 2, lit. b, alin. 2, finanțatorul are obligația de a plăti ... (vezi toată discuția)
Comision gestiune prima casa malina_13 malina_13 Buna ziua, Am nevoie de o clarificare legata de comisionul de gestiune catre fond: cat de legala este perceperea acestui comision de la beneficiarul ... (vezi toată discuția)
Comision lunar de gestionare credit prima casa djv0da djv0da Buna ziua, Am un credit Prima Casa la, obtinut in 26.11.2009. Stiu ca OUG 50/2010 a intrat in vigoare dupa aceasta data si v-as ruga sa imi spuneti daca mai ... (vezi toată discuția)