avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Comision gestiune prima casa
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Comision gestiune prima casa

Buna ziua,

Am nevoie de o clarificare legata de comisionul de gestiune catre fond: cat de legala este perceperea acestui comision de la beneficiarul creditului in cazul in care in lege este stipulat clar ca finantatorul plateste acest comision? Inclusiv in contractul de garantare este stipulat ca finantatorul plateste comisionul catre fond, comision care se recupereaza de la beneficiarul creditului.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Credit prima casa an 2009 peterpan17 peterpan17 buna ziua In decembrie 2009 am luat un credit de 47500eur de la brd pt achiziția unui apartament prin programul prima casa pe 30 ani.acum câțiva ani ... (vezi toată discuția)
Comisionul de gestiune banc anna banc anna buna ziua, am un credit cu prima casa si se ia de la beneficiar un comision de gestiune, care conform Contractelor de Garantare, este de obligatia bancii de ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa Daniel1971 Daniel1971 Buna ziua. Numele meu este Daniel si de cateva luni ma confrunt cu o problema. Pentru a ajunge la intrebare va rog sa-mi permiteti sa expun situatia de fapt. ... (vezi toată discuția)