Bunicii mei,i-a trecut casa si terenul mamei mele,cu contract vanzare cumparare si cu uzulfruct viager,dar durerea este ca parintii mei locuiau intr-o casa a lor in alta localitate si a vandut-o pe aceea si s-a mutat la bunicii,din cauza ca s-a imbolnavit unul dintre ei,desii contractul nu-i cu intretinere,doar copii nu isi lasa parintii la greu,unii.Acum problema este ca bunica a murit de aproape un an si bunicul a luat-o pe bautura si i-a dat in judecata pe parinti ca sa evacueze casa pana la moartea lui,probabil are pe altcineva sa stea cu el pana moare,dar parintii mei a bagat o gramada de bani in casa aia timp de 10 ani.Intrebarea mea este,daca poate bunicul sa-i scoata afara din casa daca bunica a murit,ea nu a are jumatate din casa,bunica?Durerea mare,este ca chiar eri am gasit rezultatul procesului pe net si a castigat bunicu,desii avocata lui nu a tinut cont de nimic,de martori,de partea lui bunica si apropo toti martorii a fost de partea parintilor,acum ce sa faca parintii mei,daca fac recurs,au vreo sansa de castig,si ce sa zica la recurs?Ajutati-ma cu un raspus,va rog frumos!