Buna,tuturor!Am o problema cu mama si sunt disperata dupa niste raspunsuri concrete,vreau si va rog tare mult sa ma ajuta-ti.Parintii mamei i-a trecut casa si terenul lu' mama cu cotract vanzare cumparare si cu uzulfruct viager acuma 12 ani,mami,binenteles ca nu s-a interasat pe atunci ce inseamna,si problema care este,ci ca bunica are aproape un an de cand a murit si acuma bunicu a dat si pe mama si pe tata in judecata ca sa evacueze casa,s-a judecat vreo trei procese si s-a incheiat si am gasit azi pe net hotararea ca parintii mei sa evacueze casa,dar scuze nu v-am spus tot mami,tati si eu am stat in alt oras de parintii mamei,si parintii a vandut casa aia si s-a mutat la bunici ca unul dintre ei s-a imbolnavit,adica bunicul care acuma i-a dat in judecata si ai da afara din casa,dupa ce parintii a pus casa pe picioare ca era vai s-amar cu banii din casa parintilor mei,martorii mamei si martorii bunicului a fost in favoarea ei,cum se explica asa ceva ,cum de a castigat bunicul,dupa ce l-a facut bine printii mei,apropo contractul nu are nici o clauza de intretinere,doar uzulfruct,ce poate face parintii mei ca sa nu plece din casa dupa ce a reconstuit-o din nou,m-am gandit sa faca recurs dupa ce ai vine hotararea reala prin posta,dar mai are sanse de castig?Dati-mi un sfat,va rog frumos cine are timp!Va multumesc celor care citesc povestea mea!
Cel mai recent răspuns:
Mircea Teis , Avocat
17:55, 7 Decembrie 2010