avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită am act de proprietate dar nu pot locui in locuinta mea
Discuție deschisă în Executare silită

am act de proprietate dar nu pot locui in locuinta mea

am o mica problema cam complicata zic eu.....acum 7 ani am stat in apartamentul parintilor mei...tatal meu a avut o afacere de constructii...care a dat faliment la timpul respectiv....pt o datorie de 70000000 lei vechi am fost executati silit si vindut apartamentul la licitatie....dar ilegal zic eu...neavind bani de avocati buni am pierdut apartamentul....am ramas cu contractul in schimb si cu adresa respectiva de buletin...daca vreau acum si am bani se mai poate deschide proces pt a recupera din nou apartamentul? alta faza tare e ca multi ani am avut aceeasi adresa cu noii proprietari si primeam corespondenta si acum tot acolo? pot sa un nou buletin pe adresa respectiva si daca e legal acest lucru.....cu respect...:):):)
Ultima modificare: Duminică, 4 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:12, 9 Decembrie 2010
Nu ati exeplicat bine problema-.. sa intelegem ca a fost executat tatal dv pt ca era proprietarul apartamentului ,ca altfel nu aveau cum sa execute apartamentul daca dv erati proprietar si debitorul era tatal dv.
Trebuia sa faceti contestatie la executarea silita atunci si sa cereti si suspendarea executarii silite atunci--banuiesc ca acum e tardiv-cat timp a trecut de la vanzarea apartamentului?
Nu inteleg de ce spuneti ca aveti contractul acum?
Faptul ca adresa dv din buletin a fost la acel apartament nu inseamna ca erati si proprietar.
Poate reveniti cu detalii.
Nu are relevanta adresa din buletin si calitatea de proprietar asupra unui spatiu cu destinatia de locuit
tatal, la vremea respectiva, avea posibilitatea sa faca contestatie la executare.
acum, nu mai puteti recupera ap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Astept un sfat mirela261 mirela261 buna ziua am o problema, am un credit de nevoi personale cu buletinul ,eu stau cu sotul meu la mama lui neavind unde sa stam momentan bunuri nu avem si banca ... (vezi toată discuția)
Amenzi neplatite edy9111 edy9111 Daca in anul 2011 am luat cateva amenzi pentru tulburarea ordinii si linistii publice contravetionale pe leg. 69/1991 si totalul lor ajunge la suma de ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil pt recuperare creanta midaria1 midaria1 Buna, In urma unui partaj s-a dispus ca fostul sot sa mi plateasca 32500 E. Am facut hotararea definitiva si irevocabila si am investit-o cu formula ... (vezi toată discuția)