avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... despre copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

despre copil

Credeti ca daca m-as duce la gradinita si as lua copilul pana la finalizarea procesului(fiindu-mi mie incredintat) pot pati ceva adica se poate considera rapire?sau se pot pati altceva rau?
Cel mai recent răspuns: ramona j , utilizator 19:06, 9 Decembrie 2010
cum adica ?
deja va este copilul incredintat ?
daca inca nu s-a stabilit printr-o hotarare judecatoreasca definitiva ,aveti aceleasi drepturi ca si sotul.
trebuie insa sa va ganditi daca prin acest act ii faceti rau copilului deoarece sunt convins ca daca veti proceda in asa fel va iesi un scandal care nu ar face decat rau copilului.
da mi-a fost incredintat la fond si la apel dar la recurs s-a aprobat si se judeca iar apelul.In ult perioada de timp a adus copilul in orasul unde locuim deoarece pe toata de cand a inceput divortul copilul a stat la parintii lui(departe de locul unde locuim).Fostul sot nu vrea sa vad copilul chiar daca la proces sustine ca eu nu vreau sa vad copilul.Ma gandeam sa il iau de la gradinita si in caz de numai vrea sa mearga la tatal lui sa-l opresc la mine dar nu vreau sa fiu acuzata de rapire sau de altceva de aceea v-am contactat.Vreau sa stiu la ce riscuri ma expun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt in dilema cristinagrig cristinagrig Sunt in dilema.Am introdus cererea de divort ptr ca nu mai suport comportamentul sotului.Desi eram casatoriti,am fost mai mult despartiti si in ultimul an a ... (vezi toată discuția)
Rapire minor ionut979 ionut979 Buna seara. In urma divortului de fosta sotie, copilul minor i`a fost incredintat ei, eu avand un program de vizitare. Ce risc daca iau copilul la vizita si nu ... (vezi toată discuția)
Divort de cetatean strain si incredintare copil pepina70 pepina70 buna seara si mi pare ca v am gasit!intrebarea mea vad ,din ce am citit aici ,ca s a mai pus,sper sa gasesc si eu un raspuns la nelamuririle mele.Sunt ... (vezi toată discuția)