avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... carte de identitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

carte de identitate

Am divortat acum 2 ani, avand impreuna o casa, care mi-a ramas mie dandu-i fostului meu sot partea lui. in actul de partaj nu a fost specificata obligatia de a-si muta domiciliu si as dori sa stiu cum sa procedez pentru ca el sa-si mute domiciliul.
Cel mai recent răspuns: liviklivik , utilizator 15:11, 17 Februarie 2011
Daca dvs.ati platit sulta si sunteti proprietara apartamentului hotarati daca mai sta acolo sau nu.El nu mai are niciun drept asupra apartamentului.Deschideti actiune de evacuare sau apelati un executor judecatoresc.
Atata vreme cat sotul dvs.nu pleaca sau nu gaseste pe cineva care sa fie de acord sa-l ia in spatiu,adica sa mearga cu dumnealui la evidenta persoanelor si sa declare ca este de acord sa-l primeasca in spatiu,domiciliul va ramane tot la dvs.Numai daca ii faceti evacuare silita si instiintati despre acest lucru biroul de evidenta,iar sotul dvs.isi stabileste de buna voie domiciliul la o terta persoana.
va multumesc pentru sfaturi! intr-adevar, eu platesc sulta si casa este deja trecuta pe numele meu, desi mai este un an pana la indeplinirea termenului actului de partaj.
as dori sa stiu unde anume trebuie sa fac demersurile necesare pentru evacuarea silita; am fost si la politie si la evidenta populatiei dar din pacate, de acolo am primit raspunsuri negative.va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi in urma depunerii actelor de divort marin1981 marin1981 Ieri am depus actele de divort si prima infatisare o avem in decembrie 2012.As dori sa stiu ce drepturi mai are sotul asupra mea avand in vedere faptul ca are ... (vezi toată discuția)
Executare silita+scoatere persoana din spatiu liviklivik liviklivik stimati avocati, am divortat acum 2 ani, casa mi-a revenit mie prin act de partaj in notariat, fostul meu sot isi primeste partea lui, casa este trecuta in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - imposibilitate plata sulta Am divortat in februarie 2013 iar procesul de partaj s-a finalizat in 2019.Am doua fete care numai eu le-am intretinut,fostul sot .avand grija numai de ... (vezi toată discuția)