Va rog sa-mi spuneti daca este legal sa platesc de doua ori taxa radio-tv pentru acelasi spatiu.
Cand am infiintat firma am declarat sediul social adresa la care locuiesc, un apartament de bloc. Nu am incheiat un contract pe persoana juridica cu enel dar nici nu am dedus nicio factura pentru ca nu am desfasurat nici un fel de activitate economica in apartament. Obiectul de activitate fiind patiserie, deci era exclus sa prepar ceva in apartament. Acum, dupa sapte luni de la suspendarea activitatii firmei la ONRC, am primit o somatie ca trebuie sa platesc taxa radio-tv pentru sediul social.
Este normal sa platesc aceasta taxa si pentru persoana juridica daca am platit-o deja pe persoana fizica. Mentionez ca administratorul firmei si proprietarul apartamentului este aceeasi persoana.
Daca va contacteaza in scris, trimiteti-le o copie a certificatului constatator de la ONRC privind suspendarea activitatii...HG 977/2003 si 978/2003 au fost modificate, in sensul ca microintreprinderile cu activitate suspendata nu au obligatia de a plati aceasta taxa.
Taxa radio
DavidOctavian
Buna ziua.Ma confrunt cu o problema si v-as ruga sa imi spuneti ce sa fac.Am primit , acum cateva luni , pe adresa firmei mele , o notificare de plata a taxei ... (vezi toată discuția)