avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... PROCES CIVIL PIERDUT
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

PROCES CIVIL PIERDUT

Am pierdut un proces civil cu o persoana fizica. Instanta a hotarat sa platesc suma de ~ 4000RON . Daca exista un termen la dispozitie in in care trebuie sa ceara suma de bani (ce procedura trebuie sa indeplineasca ei?) care ar fi termenul? Am citit am citit undeva in forum ca, conform legii daca in timp de 6 luni nu dau pt executare silita sau alt procedeu pt recuparare sumei acestia isi pierd orice drept, mai fct legea aceasta? se aplica si in cazul meu?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:40, 9 Decembrie 2010
au la dispozitie 3 ani pt a incepe procedura de executare silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare stiuculita stiuculita Buna seara. Am si eu o nedumerire. Am pierdut un proces in anul 2010 luna ianuarie si prin sentinta trebuie sa platesc anumite sume si penalitati pentru ... (vezi toată discuția)
Decizia civila este somatie de plata ? Karmenka Karmenka Poate fi considerata Decizia Civila (definitiva din 1998) drept somatie de plata? (vezi toată discuția)
Procedura achitarii cheltuielilor de judecata ContSters268881 ContSters268881 Doresc sa stiu care este procedura prin care se achita cheltuielile de judecata. Precizez ca am pierdut un proces civil si trebuie sa achit partii adverse ... (vezi toată discuția)