avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii metoda avantajoasa de plata a remuneratiei
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

metoda avantajoasa de plata a remuneratiei

ziua buna,

daca facem un top din punct de vedere al avantajului pentru angajator, cred ca pe locul 1 este plata la negru si pe ultimul loc este plata salariului complet pe CM.
pentru angajat, treaba este exact pe dos, nu neaparat la bani ci la restul (dez)avantajelor.

care este cea mai convenabila metoda de plata a angajatului dintre cele 2 enumerate mai sus? exemple. drepturi de autor, pfa, alte metode, combinatii intre ele etc

este vorba de plata programatorilor web.

mersi,
spor si veselie

Alte discuții în legătură

Neimpozitarea programatorilor Lucican2010 Lucican2010 Am inregistrat un PFA avand codul CAEN 6201 (Activitati de realizare a soft-ului la comanda...) . As dori sa aflu cum trebuie sa procedez pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl mihai_dmc mihai_dmc Buna ziua, Am deja un SRL si as dori sa imi fac si un PFA (persoana fizica autorizata). As avea cateva intrebari: 1. In privinta raspunderii in fata legii, ... (vezi toată discuția)
Ce forma de impozitare sa aleg? dsandor2004 dsandor2004 Buna ziua! Am terminat facultatea recent, si m-am angajat ca programator web la o firma din strainatate, dar eu lucrez de acasa, aici in tara. Conform ... (vezi toată discuția)