avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Delegare la alt loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Delegare la alt loc de munca

Buna seara,

Daca ocup un post de conducere (dir. de agentie intr-o banca) si din diverse motive (se obisnuieste pt intimidare etc) superiorul decide delegarea mea la un alt loc de munca (alta agentie aflata in afara Bucurestiului), pe acelasi post, ce se intampla cu postul din fosta agentie?

Poate angajatorul sa puna pe cineva in locul meu si dupa cele 2 luni sa nu ma mai pot intoarce la vechiul post?

Exista o limita de km in fct de care angajatorul sa poata decide ca nu imi plateste transportul, diurna si eventual cazarea cf Codului Muncii?

Se poate contesta/ataca decizia de delegare si in ce conditii?

Multumesc
Ultima modificare: Joi, 9 Decembrie 2010
maxva, utilizator
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 10:00, 10 Decembrie 2010
Delegarea este un act unilateral al angajatorului, deci poate dispune de acesta. Se poate contesta pe motive temeinice cum ar fi imposibilitatea de deplasare la acel loc unde ati fost delegat, reaua vointa, etc. Trebuie sa aveti insa in vedere ca delegarea nu poate fi dispusa pe o perioada mai mare de 60 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actele administrative care trebuie incheiate in vederea delegarii unui salariat cristina69 cristina69 Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca pentru un salariat delegat de catre angajator la sediul societatii aflat in orasul C .... de la un punct de lucru din ... (vezi toată discuția)
"perfectionare" obligatorie cuca21 cuca21 Sunt functionar public intr-o administratie , din cauza unor divergente cu seful de administratie care m-a parat la dir. executiv am avut parte de ... (vezi toată discuția)
Diurna Ramonacj Ramonacj cand se acorda diurna? daca o echipa de baietii pleaca luni dimineata la munca si se intorc vineri, cand trebuie sa primeasca banii pt diurna? luni dimineata ... (vezi toată discuția)