avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... timp
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

timp

buna seara,tocmai am avut un proces micsoare pensie care mi s.a respins ,la cat timp pot face un altul?imediat?stiu k la cel de majorare pensie se face o data la 6 luni,dar la micsorare?aveti idee,multumes
Cel mai recent răspuns: valymony , utilizator 15:21, 10 Decembrie 2010
nu cred ca decizia e definitiva. cand veti primi hotararea acasa, scrie pe ea daca o puteti ataca si in cat timp
decizia nu e definitiva ,acum fac recursul dar voiam sa stiu dak.mi refuza si recursul la cat timp am voie sa mai intentez un nou proces micsorare pensie?
in fct de cum imi modific eu veniturile sau la o anumita perioada timp?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respins reducere pensie valymony valymony buna seara,am crezut k nu o sa mai am motiv de deranj,k m.ati ajutat destul cu sfaturi bune ,dar se pare k am nevoie iar de ajutorul dvs,ieri s.a dat ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara din urma mikare mikare In urma cu cateva luni am intentat proces pentru marirea pensie alimentare a minoarului rezultat dintr-o casatorie anterioara. pensia a fost marita de la suma ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara sipiran sipiran Dupa divort, prin decizie, trebuie sa platesc 25% din venit pensie alimentara pt un copil.La data stabilirii avem servici dar dupa o luna am devenit somer.As ... (vezi toată discuția)