avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii referitor la Revisal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

referitor la Revisal

Daca un salariat este cetatean maghiar, dar i-am facut CNP Romanesc, prin urmare are domiciliul in Romania, in Revisal la date personale ce trebuie sa scriu?
Ca este cetatean UE, tara Ungaria si adresa o trec cea din Ungaria sau cea din Romania?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dinush , utilizator 16:34, 10 Decembrie 2010
Buna ziua !
Eu nu stiu sa fie rubrica referitoare la cetatenie in aplicatia REVISAL ( e drept ca nu am avut cazuri de acest gen) .
In mod obligatoriu se inscrie domiciliul acestuia .
La cetatenie se poate selecta cetatenie romana, cetatean UE si cetatean non UE.
Prin urmare salariatul este cetatean UE, la tara scriu Ungaria, dar nu stiu la adresa ce sa scriu fiindca are CNP romanesc si de asemenea are si o adresa in Romania. Suntem obligati sa le facem CNP romanesc fiindca CNP-ul lor este din 10 caractere fata de al nostru de 13
daca are CNP romanesc si plateste taxe in tara in care realizeaza venituri ce importanta are cetateania lui ungureasca? in mod legal PFA sau salariatii romani au certificat de detasare sa lucreze in strainatate dar in cazul Dl. el e salariat in Romania nu in Ungaria si se trec datele documentelor din romania: contractul de munca care cuprinde CNP romanesc.SANATATE!
Prin urmare la actul de identitate sa trec CNP-ul romanesc? Sa nu mai trec seria de buletin din Cartea lui de identitate ungureasca sau seria de pasaport?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cetatean strain office.carmen office.carmen In ce conditii poate o firma sa angajeze un cetatean care are domiciliul in Ungaria? Nu are CNP si actul de identitate este eliberat de autoritatile ... (vezi toată discuția)
Demersurile pt angajarea unui cetatean maghiar. helppppp hajnyci hajnyci Buna ziua! Sa ma ajutati va rog ce demersuri trebuie sa facem pt a angaja administratorul la acea firma unde este administrator? Problema este cae cetatean ... (vezi toată discuția)
Ajutor va rog,urgent daca este posibil. marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Ma confrunt cu urmatoarea problema pt.care apelez din nou la dv ,nu inainte de a va multumi respectos pt ajutorul dat la intrebarile mele precedente,cit si ... (vezi toată discuția)