avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Masina veche parcata pe spatiul public poate fi ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Masina veche parcata pe spatiul public poate fi ridicata prin serviciile primariei?

daca am o masina veche care nu mai circula, dar vreau s-o tin pentru programul rabla,am impozitul platit anual ,nu este radiata si loc de parcare platit mi-o poate ridica primaria pentru ca nu corespunde circulatiei pe drumurile publice?
Cel mai recent răspuns: khitrianos , utilizator 19:31, 10 Decembrie 2010
nu, primaria ridica doar masinile abandonate.
in ce conditii o poate considera abandonata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Risc pierdere loc de parcare. bună ziua. eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. vreau ... Victoria-Viki Victoria-Viki Bună ziua. Eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. Vreau șă știu dacă există riscul să îmi pierd locul de parcare ptr că am ITP-ul expirat. ... (vezi toată discuția)
Problema autovehicul abandonat vigu34 vigu34 Buna ziua! As avea si eu nevoie de un sfat la urmatoarea problema: 1. Anul trecut am primit o somatie din partea primariei, prin care am fost informat ca va ... (vezi toată discuția)
Conditiile in care se ridica o masina de catre politia comunitara c27ccn c27ccn sunt proprietara unei masini, pentru care am impozitul platit pe anul 2013, mai mult decat atat, am autorizatie pentru un loc de parcare la adresa mea de ... (vezi toată discuția)