avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PARTAJ DUPA DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PARTAJ DUPA DIVORT

DACA INTUEZ SI STIU ANUMITE LUCRURI, DAR NU POT SA LE DOVEDESC,CUM POT OBLIGA FOSTUL SOT SA PREZINTE AVYTURILE DIN TIMPUL CASATORIEI NOASTRE?
PRIN DETECTIV CUM SE PROCEDEAZA?
FARA DETECTIV SI FARA PROBE DACA MENTIONEZ UNDE SI CE ARE POT
FACE PARTAJUL?
CE POSIBILITATE AM SA-I CUNOSC BUNURILE DIN TIMPUL CASATORIEI?
CE MOTIVE AS PUTEA ENUMERA SA POT CERE SA FIE OBLIGAT LA DEPUNEREA SITUATIEI BUNURILOR LUI? SUB CE FORMA/MOTIV AR PUTEA CERE INSTANTA/JUDECATOAREA INVESTIGAREA BUNURILOR LUI?
POT IMPARTI DATORIILE MELE DIN TIMPUL CASATORIEI?
CE POSIBILITATI NECONVENTIONALE AS PUTEA SA AM?
(AVEM 3 COPII IN COMUN DE CARE EU MA INGRIJESC )
(EL ASCUNDEA IN TIMPUL CASATORIEI SALARIUL REAL ,SI INVESTEA SI DEPUNEA SUMELE!!!)

VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:12, 10 Decembrie 2010
Prin detectiv particular puteti afla ce va intereseaza.
Restul aspectelor le va analiza avocatul inainte de proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri in timpul casatoriei fara intentie de divort mykymara mykymara buna ziua, sunt casatorita am 2 copii minori si mai multe bunuri in comun cu sotul meu. ma intereseaza daca este posibila o partajare a bunurilor chiar ... (vezi toată discuția)
Partaj -executare silita suzy suzy am urmatoarea speta:A divorteaza de B. Partajul s-a cerut ulterior divortului.lui A i-au revenit bunuri in valoare de 80mil.A s-a inteles cu cel care a evaluat ... (vezi toată discuția)
Concubinaj paddy paddy Traiesc cu prietena mea de aproape 1an si jumatate,am un baietel de 6luni cu ea.Intentionez sa ma casatoresc cu ea.Am 2proprietati imobiliare in Bucuresti,una ... (vezi toată discuția)