avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

dupa ce vine hotararea de divort ce trebuie sa fac ca sa devina definitiva si irevocabila si cat dureaza?........multumesc!.......alina
Cel mai recent răspuns: alinamihadvd , utilizator 10:44, 11 Decembrie 2010
In cerere scrieti exact asa cum v-am aratat mai sus.
Subsemnata x in calitate de x in dos. civ. nr. x al judecatoriei x solicit prin prezenta cerere sa se ia act ca inteleg sa nu declar apel impotriva sent. civ. nr. x, pronuntata de judecatoria x in dosarul x.
Anexati copie Ci.
Aceasta cerere este necesar a fi formulata si de sotul dvs.
Cererile se depun personal de parti.:luck:
Multumesc! Va doresc o zi minunata si mult succes in cea ce faceti! alina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

legalizare hotarare divort ContSters241624 ContSters241624 Buna seara, As dori sa ma indrumati, care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac , dupa ce voi primi hotararea de divort ,unde trebuie sa merg , daca trebuie ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort mireaandreiiustin mireaandreiiustin Buna ziua! Am teminat procesul de divort in data de 13.11.2012. As dori sa stiu in cat timp imi vine hotararea de divort si daca pot sa o ridic mai devreme de ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca divort deborahramon deborahramon buna ziua ma intereseaza daca instanta ieri a pronuntat ca sunt divortata in cat timp se redacteaza sentinta si daca pot face ceva pt a o urgenta [editat ... (vezi toată discuția)