Stie cineva care este termenul de exprimare a dreptului de optiune succesorala in Grecia?
Exista obligatia pentru mostenitorul roman sa fie obligat sa dobandeasca si cetatenia greceasca pentru a putea mosteni un bun imobil, respectiv in apartament?
Cat sunt impozitele pentru un apartament situat pe langa Acropole sau care este legea greaca care reglementeaza aceasta problema?
O carte cu dreptul grecesc in materie de mostenire tradusa in romaneste stie cineva sau in materie de taxe si impozite?
M-am gandit si la acest aspect dar va trebui sa cunosc si eu situatia juridica mai inainte daca ar exista ceva probleme.E posibil sa ma deplasez si eu acolo si trebuie sa am macar notiunile unui student grec de anul III de la drept pana atunci.
De principiu, e posibil ca tot prin notar sa se rezolve problema deoarece este unic mostenitor testamentar.
Nu stiu ce termen de acceptare a mostenirii exista in Grecia.Daca exista...
Mostenire rude
MariusClaudiu
Buna ziua. Povestea mea este asta: in ordine cronologica, bunicul, tatal meu, bunica (ambii din partea tatalui), au decedat. Bunica a decedat anul asta dar eu ... (vezi toată discuția)