avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil pentru studenti
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil pentru studenti

Buna ziua ! am o intrebare legata de indemnizatia pt cresterea copilului pt studenti.sunt studenta in anul 3,am un baietel de 1 an si 7 luni si sunt insarcinta,urmeaza sa nasc in luna mai 2011.beneficiez de indemnizatie pt cresterea copilului pana in mai 2011.in iunie voi avea sesiunea de examene si nu ma voi putea prezenta si nici la examenul de licenta.as dori sa stiu daca voi mai beneficia de aceasta indemnizatie pt al 2lea copil dak voi absolvi in iunie insa fara examen de licenta? cu multumiri anticipate
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Decembrie 2010
andrea_x, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului 2011 studente timer28 timer28 buna ziua! am si eu o intrebare, am nascut in luna iulie iar din luna septembrie sunt studenta la zi . pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului? ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru mamica eleva IONESCU_LAURA IONESCU_LAURA buna ziua dak sunt eleva l curs de zi pot beneficia de indemnizatie pt crestere copil? (vezi toată discuția)
Bună seara! am o nelămurire. dacă viitoarea mămică a frecventat ... Eunice0220 Eunice0220 Bună seara! Am o nelămurire. Dacă viitoarea mămică a frecventat facultatea la zi în perioada 2020-2023, fiind absolventă, însa fară diplomă de ... (vezi toată discuția)