avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salariul net sub limita minima de 600 ron
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salariul net sub limita minima de 600 ron

Buna ziua ... Daca un angajator nu respecta salariul minim net pe economie, respectiv 600ron in 2010 ce se poate face. Din cate stiu salariu minim net este garantat de lege si este 600ron iar unde lucrez eu in sectorul privat angajatorul mi-a redus la 500ron pe faptul ca e criza. Exista ceva ce se poate face ? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 20:35, 10 Decembrie 2010
Buna seara !
Va aflati intr-o mare eroare !!!
600 este salariul mimim brut pe tara garantat in plata ..... 500 lei net inseamna in mod cert peste 600 lei brut asa ca nu aveti de ce sa reclamati acest aspect .... acum faptul ca remuneratia este mica ( ca sa nu spun foarte mica) este alt aspect ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea lg 118/2010 Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Art. 1 (1) Cuantumul brut al salariilor/soldelor/ indemnizatiilor lunare de incadrare, inclusiv sporuri, indemnizatii si alte drepturi salariale, precum si ... (vezi toată discuția)
Actul aditional de micsorare de salar ioanaste ioanaste am primit un act aditional prin care conveneam cu firma la care lucrez sa-mi micsoreze salariul de pe cartea de munca. azi am discutat cu juristul,motivul ... (vezi toată discuția)
Scaderea salariilor cu 25% rebeca macovei rebeca macovei Am inteles din articolul 2 al legii 118/2010, ca salariul minim brut garantat in plata este de 600 de lei. In opinia mea \"garantat in plata\" semnifica faptul ... (vezi toată discuția)