avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier

in data de 2 august am virat stanga p linie dubla continua si un w.pasat condus de o femeie si qu prefectu in masina au intrat im mine .eu nu mai imi amintesc bine ce sa intamplat dar soferita pasatului a avut 19m de frana plus ca p mn ma intors qu fata spre bascov(eu venind din centru).in pasat mai era un taximetrist care am inteles ca a depus plangere impotriva mea el avand dubla fractura la mana dreapta .am fost aq o luna la sectia 3 si mam interesat ce se mai aude despre cazul meu si au spus ca asteapta o decizie de la medicina legala sau cv de genu.e posibil sai fi expirat plangerea dupa 4luni jumate?
Nu, nu e posibil. Acest gen de dosare necesita mult timp si foarte multa rabdare pana se solutioneaza.
poi si cat timp sa mai dureze.multumesc
Va trebui sa ateptati finalizarea cercetarilor si apoi mai putem discuta.
ce ma sfatuiti sa fac?
Dvs ati circulat neregulamentar prin efectuarea unui viraj spre stanga pe linie continua. Soferita a depasit viteza legala din localitate. Modul de producere a accidentului si posibilitatile de evitare se vor stabili prin efectuarea unei expertize tehnice judiciare.

Alte discuții în legătură

Accident rut cu victima vicky59v vicky59v buna dimineata.am avut un accident rutier .traversam neregulamentar strada prin dreptul statiei ratb.una din treceri este apr.8o m cealalat la 200 m.un autobuz ... (vezi toată discuția)
Accident masina (depasire) Robertrobi Robertrobi Buna seara as dori sa va cer o parere,astazi am avut parte de un eveniment rutier, Mergeam linistit cu 60 km in fata mea era un taximetrist mergea incet pe ... (vezi toată discuția)
Eveniment rutier fara vatamari sau pagube _IOANA_ _IOANA_ Buna ziua ! Situatie: un pieton care iese grabit din scara de bloc si \\"sare\\"in fata unei masini la unul-doi metri.Nu este trecere de pietoni si cu doi ... (vezi toată discuția)