daca eu am suspendat divortul, am dreptul sa cer avocatului meu o parte din onorariu? nu s-a ajuns nici la primul termen. am depun cererea de suspendare si la primul temen s-a citit. avocatul meu nu vrea sa-mi dea o parte din bani. a facut chitanta doar pe 500 ron nu pe 1000 ron. avocata lui i-a dat banii inapoi 500 ron a oprit doar cat a taiat chitanta adica 500 ron. am dreptul sa-i cer banii?
Bineinteles ca, aveti acest drept. Este insa, mai greu de probat faptul ca, ati dat 1000 de lei si v-a dat chitanta numai pentru cei 500. Oricum, succes la recuperarea celorlalti 500 de lei.
Bineinteles ca, aveti acest drept. Este insa, mai greu de probat faptul ca, ati dat 1000 de lei si v-a dat chitanta numai pentru cei 500. Oricum, succes la recuperarea celorlalti 500 de lei.
de ce este ... "bineinteles" ?
asa de ... omenie? La avocatul care cere si primeste 1.000 si face chitanta pe 500 lei, asa ceva nu exista!
Taxa de barou
irinman
Sunt reclamanta intr-un proces civil. Avocatul mi-a cerut o \'taxa de barou\" de 1000 de lei la inceputul actiunii. Dupa prima infatisare, cand s-a amanat ... (vezi toată discuția)