avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... suspendare divort
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

suspendare divort

daca eu am suspendat divortul, am dreptul sa cer avocatului meu o parte din onorariu? nu s-a ajuns nici la primul termen. am depun cererea de suspendare si la primul temen s-a citit. avocatul meu nu vrea sa-mi dea o parte din bani. a facut chitanta doar pe 500 ron nu pe 1000 ron. avocata lui i-a dat banii inapoi 500 ron a oprit doar cat a taiat chitanta adica 500 ron. am dreptul sa-i cer banii?
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 23:44, 10 Decembrie 2010
Bineinteles ca, aveti acest drept. Este insa, mai greu de probat faptul ca, ati dat 1000 de lei si v-a dat chitanta numai pentru cei 500. Oricum, succes la recuperarea celorlalti 500 de lei.
monica.voinea a scris:

Bineinteles ca, aveti acest drept. Este insa, mai greu de probat faptul ca, ati dat 1000 de lei si v-a dat chitanta numai pentru cei 500. Oricum, succes la recuperarea celorlalti 500 de lei.

de ce este ... "bineinteles" ?
asa de ... omenie? La avocatul care cere si primeste 1.000 si face chitanta pe 500 lei, asa ceva nu exista!
Ultima modificare: Vineri, 10 Decembrie 2010
Darie Tudor, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema onorariu avocat-contestatie la executare si intoarcerea executarii silite stelistu6 stelistu6 buna ziua, am depus acum 2 ani o contestatie la executare pentru un debit de 7000 ron care mi-a fost admisa ,onorariul solicitat de avocat pentru contestatie ... (vezi toată discuția)
Taxa de barou irinman irinman Sunt reclamanta intr-un proces civil. Avocatul mi-a cerut o \'taxa de barou\" de 1000 de lei la inceputul actiunii. Dupa prima infatisare, cand s-a amanat ... (vezi toată discuția)
Executare judecatoreasca nelush nelush Mi s-a p[us o poprire pe pensie in urma unui litigiu de munca ( am pierdut procesul si a tyrebuit sa platesc chelt de judecata ). Deoarece era vorba in urma ... (vezi toată discuția)