avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale lipsa gestiune
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

lipsa gestiune

intr-o luna am avut lipsa articole in valoare de 1000ron. nu am platit aceasta lipsa, nu stiu cum au disparut. totusi nu am inteles de ce sefii nu au luat nici o masura.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 00:37, 11 Decembrie 2010
Sa nu aveti surpriza ca la primul inventar sa vi se impute lipsa in gestiune si sa platiti produsele disparute in mod misterios.Cred ca ar trebui sa discutati serios cu cei in drept ,cu sefii dvs si sa incercati sa rezolvati problema acum nu mai tarziu.Sefii se mai schimba si urmatorul nu se stie daca nu va va imputa lipsa.
Inventarul se face la sfarsitul fiecarei luni? Ati completat inainte de inventariere declaratia care se ia gestionarului ? S-au completat liste de inventariere ,in care a fost inscris stocul faptic ,dar si cel contabil?

.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedeu de inventariere veratiti veratiti Maine trebuie sa fac inventarul si eu, in calitate de contabil, mi-am scos din programul de contabilitate fisa de magazie a gestiunii care trebuie ... (vezi toată discuția)
Cine are atributii ? - etape inventar /carti biblioteca + ce masuri trebuie sa se ia ? oanaportar oanaportar Hristos a inviat ! Va prezint urmatoarea situatie: 1. - comisia de inventariere a inventariat doar faptic cartile din Biblioteca. 2. - in contabilitatea ... (vezi toată discuția)
Gestiune Daniel Valentin Daniel Valentin Bună ziua! In prezent sunt gestionar-vânzător la un magazin de piese auto, lucrez de 8 luni de zile, astăzi mi-am depus demisia cu un preaviz de 20 zile ... (vezi toată discuția)