avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate O mana de ajutor,va rog! Rezolvare spete de drept roman
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

O mana de ajutor,va rog! Rezolvare spete de drept roman

Stiu ca pare stupid dar isi face si cineva mila de mine sa ma ajute sa-mi rezolv spetele de la Drept Roman , imi dau mult prea mult de furca .... Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Decembrie 2010
FlorentinCristian, utilizator
Cel mai recent răspuns: FlorentinCristian , utilizator 23:51, 11 Decembrie 2010
adevarul e ca sunt ciudate rau! mult succes!
Da.....sunt ciudate...:( incerc sa le rezolv,dar parca nu le dau de cap:-< multumesc oricum
Am facut drept roman acum ceva timp, este o materie foarte frumoasa. daca esti din Bucuresti presupun ca faci cu domnul profesor Molcut, dar nu imi amintesc sa fi dat spete, despre ce este vorba?
Nu,nu sunt din Bucuresti, pe mine nu prea ma atrage materia, cat despre spete, nu pot sa dau copy/paste, insa pot lasa un mail si sa fac un print ca altfel nu am cum sa le trimit. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emininke! Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici [b]Unu. [/b]Expresia \\"emininke\\" ii apartine domnului Caragiale (o mica observatie: d-voastra ati observat obiceiul suparator de a nu-i mai prenumi domn ori ... (vezi toată discuția)
Printul charles a sustinut la bucuresti un „discurs rar”, dupã cum a remarcat presa internaþionalã. a vorbit despre dragostea sa pentru românia si poporul român legalmgm legalmgm „Românii au multe motive de mândrie”, a mai spus Prinţul Charles în discursul său, „iar această mândrie ar trebui să vă determine ... (vezi toată discuția)
Cum este corect, paºti sau paºte ? Constantin Alexandru Radu Constantin Alexandru Radu Conform DEX ambele forme sunt tolerate, incurajata fiind Paşti. Paşte este verb si refera la actiunea de a rupe cu gura plante... Limba vorbită a ... (vezi toată discuția)