avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reprezentare in instanta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reprezentare in instanta

daca nu imi permit un avocat mai exista avocat din oficiu? ma pot prezenta singur in instanta? multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:41, 13 Decembrie 2010
Interventie moderator Am rugamintea sa nu mai deschideti noi discutii in legatura cu aceeasi problema, puteti sa continuati discutiile deja deschise si pe care nu le-am blocat.
Regulamentul de postare in Forum poate fi citit aici:
www.avocatnet.ro/content/tag...

Multumesc!

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune - avocat din oficiu Mihai.B Mihai.B Buna ziua! Care sunt conditiile pentru a mi se acorda un avocat din oficiu? Multumesc! (vezi toată discuția)
Alcoolul la volan adrian08 adrian08 Buna ziua! In data de 04.12.2010 am fost depistat cu o alcolemie in aerul expirat de 0,57.Mi-a fost recoltata proba de sange la IML refuzand a doua proba de ... (vezi toată discuția)
Cercetarea penala motanelul motanelul buna ziua in timpul cercetari penale am dreptul la avocat din oficiu? se poate cere schimbarea anchetatorului pentru ca este subiectiv? (vezi toată discuția)