avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dreptul la vizita minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dreptul la vizita minori

pentru a cere dreptul de a vizita minorii,trebuie sa ma prezint personal la tribunal sau pot fi reprezentat de un avocat?nu sant in romania.nu m-am prezentat la nici un termen al divortului.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 16:53, 12 Decembrie 2010
Pentru o cerere de stabilire program de vizita puteti fi reprezentat de avocat.
Angajati un avocat,este suficient.

andymaurul
in cazul asta mai poate pleca cu minorii din tara fara acordul meu?adica fara procura din partea mea.
Poate iesi din tara cu minorii doar cu hotararea def. si irevoc. de incredintare. Deci fara procura din partea dvs.
Nu are legatura cu stabilirea programului de vizitare - pe care trebuie sa il respecte. Dar de iesit poate iesi oricum.
ce solutii ar fi ca ea sa nu ia copiii din romania.ce ar trebui sa fac.ptr mine e mai comod sa merg in tara de 2-3 ori pe an sa-i vad,decat sa merg in alta tara.va multumesc

Alte discuții în legătură

Pot iesi cu copilul din tara? ContSters79589 ContSters79589 Buna seara.In urma divortului mi s-a incredintat copilul.Intrebarea mea este pot iesi cu el din tara fara aprobarea fostului sot?Mentionez ca el are dreptul ... (vezi toată discuția)
Plecarea minorului in strainatate vicky171 vicky171 sunt divortat de 1 an ,iar fosta nevasta ma dat in judecata la parchet pentru abandon de familie , in urma caruia am fost scos de sub urmarire penala ... (vezi toată discuția)
Am vb cu un avocat. gia1983 gia1983 azi am fost si am vb cu un avocat care mi-a spus ca desi eu cer incredintarea copilului aici intarzie foarte mult ,dar nu capat niciun drept asupra ... (vezi toată discuția)