avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... vechime in specialitate juridica
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

vechime in specialitate juridica

buna ziua. sunt incadrat ca si grefier cu studii medii la judecatorie. as dori sa stiu daca, in cazul in care voi face facultatea de drept, acesti ani (in care lucrez in timpul facultatii) sunt considerati ca vechime in sistemul judiciar,necesara pentru a intra in magistratura (dar nu la INM). Sau este nevoie de 5 ani vechime in sistem dupa terminarea studiilor juridice.
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 13:41, 12 Decembrie 2010
Nu , nu se considera vechime in profesii juridice necesara admiterii in magistratura , decat vechimea intr-o profesie pentru care ati obtinut diploma de licenta in drept , a unei instituitii de invatamnt superior cu durata prevazuta de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime juridica claudel1982 claudel1982 Sunt Gabriela si as dori sa stiu daca mi se va recunoaste vechimea ca si grefier cu studii superioare juridice chiar daca sunt momentan incadrata pe un post ... (vezi toată discuția)
Sng si inm ContSters89182 ContSters89182 Buna. Am o prietena care da impreuna cu mine, la inm. Dar, ea doreste sa dea si la sng. Ce face daca reuseste la amandoua? Are posibilitatea sa aleaga doar ... (vezi toată discuția)
Academia de politie si facultatea de drept Imanent Imanent - Este posibil sa faci Academia de Politie paralel cu Dreptul (la zi, nu la distanta)? - Daca termin Academiei de Politie, specializarea drept, pot ... (vezi toată discuția)